CORA-Service AS | robu kroa
15511
page,page-id-15511,page-template-default,ecwd-theme-bridge,ajax_fade,page_not_loaded,,vertical_menu_enabled,qode-title-hidden,paspartu_enabled,paspartu_on_top_fixed,paspartu_on_bottom_fixed,vertical_menu_inside_paspartu,side_area_uncovered_from_content,vss_responsive_adv,qode-theme-ver-10.1.2,wpb-js-composer js-comp-ver-4.9,vc_responsive
kro_bei_nacht

Robu-Kro Bessaker

vår kroa

hendelser på kroa

din bestilling

Bessaker ligger i den nordligste del av Roan kommunen på Fosenhalvøya i Sør-Trøndelag, bare ca. 2 timer med bil fra Trondheim. Stedet er kjent som en herlig ferieplass, med en stort rorbur anlegg, med fiskebåter og en storbåt Ørnin til havfiske. Men det er ikke alt. I nærområde finner seg et eldorado av både fjell, innsjøer, skog og elver. Hurtigruter passerer 2 ganger per dag Bessaker havnet. Ferje Osenfjørden kommer direkte til kaja hvert fredag og har en opphold av 1 time til å handle på buttiken og spise på kroa. Ved siden av kroa finner du butikken og bensinstasjonen.

Robu Kroa ble bygd … av Knut og ligger direkte på kaia med en veldig fint utsikt til sjøen. Hurtigruta passerer 2 ganger i døgnet, ca. kl.17:30 på nord og ca 0:30 på sør.


Kroa drives av oss, Cornelia Schubert og Ralf Henning. Vi kom fra Tyskland til Norge i 2014 og tok over Robu Kroa 01/03/2015. Vi snakker tysk, norsk og engelsk.


Vi har nesten åpent hele året. I høysesongen fra mai til august åpner vi daglig. Utenom sesongen også, men mandag/tirsdag har vi üpent bare etter avtale. I januar har vi stengt Kroa helt pga renoveringer og ferie.
Kroa har 60 sitteplasser inne, og er også egnet for rullestolbrukere. På den store terrassen med utsikt på havnet har vi 50 sitteplasser i tillegg. Spisestuen kan deles inn i 2 rom med 30 sitteplasser og er også egnet for konferanser og møter. Mer informasjoner finner du under «vår kroa».


I Kroa serverer vi hovedsakelig norsk mat, fra gammeldags mat til moderne. Hanne-Marita Pettersen støtte oss i kjøkkenet med norsk mat. Vi tilbyr også tysk mat og hurtigmat på vår meny. Våre tilbud finner du under « vår kroa».


I tillegg lage vi ofte hjemmelagde spesialiteter fra vårt egent røykeri. Vi legger stor vekt på lokale råvarer. Derfor samarbeider vi med lokale jaktklubbene og fiskere fra området.


Hver søndag serverer vi en omfattende søndagsbuffet med forskjellige hovedretter, suppe og en stor dessert buffet fra kl.13-18. Hver onsdag en liten buffet med en hovedrett og en dessert. På alle andre dager, har vi en meny som er supplert med dagens retter. I helgen har vi ulike arrangementer som quiz, pubkveld, temakvelder og dans. En oversikt finner du i «vår kalender».
Det har vært arrangert bryllup, konfirmasjoner, bursdager, begravelser, julebord m.m.
Vi har også muligheter til å levere varm og kald mat som buffét. Vårt tilbud finner du under «var kroa / catering».
Har du ønsker eller spørsmål? Vennligst ta kontakt med oss. Under „Ditt ønsket“ kan du sende oss din forespørsel direkte.